מצרכים (כמות ל-2 מנות):
1 בצל
1 גמבה
200 גרם (חצי חבילה) טחון מן הצומח של טבעול
1 ג'בטה או לחמניה
לרוטב:
1/3 כוס קטשופ
2 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן
1 כף צ'ילי מתוק
1 כפית סוכר
1 כף מים רותחים
*לערבב היטב את הרוטב בכוס לפני תחילת ההכנה ולהגיע לטעם הרצוי.
הכנה:
לחמם מעט שמן במחבת, לטגן היטב את הגמבה, לאחר כמה דקות כאשר הגמבה מתחילה להתרכך, להוסיף את הבצל ומיד אחריו את הטחון של טבעול ולטגן כמה דקות על אש בינונית-נמוכה. להוסיף את הרוטב למחבת, ולערבב היטב במשך עוד כמה דקות.. וזהו.. מוכן!
*בלחמניה ניתן למרוח חרדל/מיונז טבעוני או חומוס. מומלץ להגיש עם תוספת צ'יפס.
*להקפיד לחמם על אש נמוכה יחסית ולהשגיח כל הזמן כי לטחון יש נטייה להישרף מהר.
בתאבון!


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה