יום שלישי, 1 במרץ 2016

ספגטי בולונז!

מצרכים:
חבילת טחון מן הצומח של טבעול
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
4 עגבניות גדולות קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
250-300 גרם רסק עגבניות
1 כף סוכר
מים רותחים
תבלינים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום, אורגנו, בזיליקום.

הוראות הכנה:
לטגן בסיר רחב את הבצל, העגבניות הקצוצות, הפלפל והשום. אחרי מעט טיגון להוסיף כחצי כוס מים רותחים.
להוסיף רסק עגבניות, סוכר ותבלינים ולבשל על אש בינונית-גבוהה כרבע שעה- 20 דק' (להתרככות) בסיר מכוסה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף את הטחון מן הצומח ולבשל עוד כ20-25 דקות ולערבב היטב. להוסיף את הפטרוזיליה לקראת סוף הבישול.

בזמן שהרוטב מתבשל להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל השקית.

להעביר לצלחת, להוסיף את הרוטב מעל הפסטה, לערבב, ובתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה