מצרכים:
חבילת טחון מן הצומח של טבעול
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
4 עגבניות גדולות קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
250-300 גרם רסק עגבניות
1 כף סוכר
מים רותחים
תבלינים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום, אורגנו, בזיליקום.
הוראות הכנה:
לטגן בסיר רחב את הבצל, העגבניות הקצוצות, הפלפל והשום. אחרי מעט טיגון להוסיף כחצי כוס מים רותחים.
להוסיף רסק עגבניות, סוכר ותבלינים ולבשל על אש בינונית-גבוהה כרבע שעה- 20 דק' (להתרככות) בסיר מכוסה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף את הטחון מן הצומח ולבשל עוד כ20-25 דקות ולערבב היטב. להוסיף את הפטרוזיליה לקראת סוף הבישול.
להוסיף רסק עגבניות, סוכר ותבלינים ולבשל על אש בינונית-גבוהה כרבע שעה- 20 דק' (להתרככות) בסיר מכוסה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף את הטחון מן הצומח ולבשל עוד כ20-25 דקות ולערבב היטב. להוסיף את הפטרוזיליה לקראת סוף הבישול.
בזמן שהרוטב מתבשל להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל השקית.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה